Koel onderduikadres…


…tot na de warmte.
Je ziet nog net een stukje van mijn tenen.
Je begrijpt dat ik de plaats streng geheim houd. Ik moet er niet aan dènken met een heleboel mensen op een kluitje te zitten, nu is het er nog fris.
Het is een fijne plek, hooguit wat krap. Daarom heb ik me voor leeftocht een buurwatertje toegeëigend, warmte breekt wetten.  Erg makkelijk, één hand uitstekend heb ik iets eetbaars te pakken. Soms zit er een vers visje bij maar die eet ik niet, ze kijken me zo droevig aan en hoe zou ik ze moeten slachten en bakken?

Het voordeel van dit onderkomen is het gebruikersgemak. Geen onderhoud, bij verhuizing spoel je het weg, simpel. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Je moet er alleen op letten dat er voldoende luchtbellen aanwezig zijn want echt, je kunt niet zonder.

Ik neem nog een dieptebad. Daarna een worstenbroodje met een glas tonic-citroen, misschien tref ik het kikkertje van de sloot verderop. Gezellig.
Het is hier geweldig.
=
ps.
Mocht je een geschikt watertje vinden, hoed je dan voor eenden. Ze zijn brutaal en vertrappelen je waar je bij staat.
=

28 gedachten over “Koel onderduikadres…

  1. Geweldig…..mijn afkielplek is de supermarkt, maar daar kan ik niet de hele dag blijven. Bovendien mag logeerhond Bobbi niet mee naar binnen, dus blijf ik ook maar niet te lang.

    Geliked door 1 persoon

  2. Zo’n koel onderduikadres lijkt me wel wat, je teen in het water niet om te voelen of het heet is.
    nee om af te koelen tijdens deze warme zomerdagen. Hans

    Geliked door 1 persoon

  3. Ja, op maandag was het nog te doen. Schipholse plaatjes geschoten en even aan het water va de Ringvaast rond gehangen waar een windje de boel aangenaam deed zijn. Maar nu is het i n de tuin 39 graden. Onmenselijk voor mensen als ik die bij 22 graden goed functioneren maar in hitte bepaald niet. Kortom…van mij mag het wel wat herfstig worden nu…

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.