Knuffelen, voor de gemankeerde man

Ergens las ik eens:
Knuffelen voorkomt oorlog, is energie-vriendelijk; het bespaart warmte.

Het stond in een oud boek dat knuffelen aanbeval.
Zoetig maar het doordenken waard.

Nu #metoo aandacht schenkt aan ongewenst mannengedrag is het misschien tijd om  bedoelde mannen op andere gedachten te brengen, het idee om hun testosterongehalte leren in te tomen door knuffelen te overwegen.
Het is duidelijk dat hun hersenen een manier van fatsoenlijk denken niet aan kunnen, zelfbeheersing wordt niet begrepen, opschepperij in groepen heet mannelijk, kortom,  de houding van deze groep  doet aan apengedrag denken. Die hebben ook geen verstand behalve van hun eigen libido.
Je ziet een gorilla voor je die ‘oeba-oeba’ roept en zichzelf op de borst trommelt: ik had haar!
Welnu.
Het begrip ‘knuffelen’ is niet moeilijk te begrijpen, zelfs een hitsige man zal het snappen.
Wanneer hij seksuele aandrang voelt of zich overvallen waant  door vrouwenvlees hoeft hij zijn hersens maar een heel klein beetje te gebruiken om aan knuffelen te denken. Dat moet zelfs een ongeremde seksist kunnen opbrengen.
Hij zou zich kunnen trainen hierop.
Te beginnen bij gelijkgestemden.
Denk je de voordelen eens in, een vredelievende Trump!

27 gedachten over “Knuffelen, voor de gemankeerde man

  1. Tja, ik zie het ook als apengedrag, maar die beestjes kun je het niet kwalijk nemen, ze hebben eenmaal niet het menselijk denkvermogen.|
    En dat is het nu juist wat bij steeds meer mannen ontbreekt. Hans

    Geliked door 1 persoon

          1. Zeg dat wel…. er zijn er niet veel die zoiets nooit meegemaakt hebben. Ik heb het 4 keer meegemaakt bij vier verschillende mannen…. de één ging wat verder dan de ander, maar allemaal heel vervelend, niet ernstig gelukkig. Alleen de eerste kende ik totaal niet en die ging het verst, die heeft de politie aan de deur gekregen…… ik weet zijn autonummer nu nog, het is denk ik 47 jaar geleden.
            Maar goed, ik ben wel voor knuffelen, maar dan wel met wederzijds goedvinden! En met Trump? Voor geen prijs!!!!!

            Geliked door 1 persoon

    1. Het boek is kwijt maar ik herinner me deze dingetjes en nog een paar.
      Op sommige rommelmarkten zijn ze bijna voor niets. Voorheen had de bibliotheek ook vaak oude boeken in de verkoop, tegenwoordig zijn ze al blij dat er genoeg hedendaagse boeken zijn 😦

      Like

  2. Leuk stuk…. 😊 wat je schreef. Ik had Omarm en Verwarm al een tijdje klaar liggen. Gaat over iets anders en ook weer niet. Ik had het idee van een gedichten bombardement op een bepaald Wit Huis aan de andere kant van de plas. Maar ja, komt er niet van.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.