Pakje


Aan Sinterklaas doen we al heel lang niet meer maar dit jaar had ik een  minisurpriesje voor/van mezelf.

Om het geheim te houden kocht ik een paar dingen met de ogen dicht en verzocht de caissière het snel in te pakken; bij het afrekenen ging mijn donkerste zonnebril op voor ik de ogen opendeed, toen propte ik het pakje  in de tas en reed vliegensvlug naar huis om het onder de schoorsteen te leggen zodat ik de rest van de dag met buikpijn rondliep, zo spannend was het, en hoopte maar dat er geen marsepein in zat want dat is zo vlug opgegeten dat ik daar opnieuw buikpijn van krijg.

Enfin.

De nieuwsgierigheid was niet meer te harden, zojuist heb ik het pakje opengemaakt en wat denk je??

Een chocoladeletter en -broodnodige-  sloffen voor als ik in de luie stoel plof.

Precies mijn maat en smaak.

Knap staaltje, al zeg ik het zelf.

Met de kerst dien ik een uitgebreidere verlanglijst in!

21 gedachten over “Pakje

  1. Heel knap! Misschien moet ik het volgend jaar zo ook maar eens doen….. nu had ik wel iets voor mijzelf gekocht (een boekje: Kerststallen breien), maar niet ingepakt en niet in mijn schoen gedaan … de enige verrassing was dat ik het vandaag pas echt mocht bekijken.

    Geliked door 1 persoon

          1. In het boekje vind ik het er ook erg leuk uit zien……. leuk om te doen denk ik (als het niet te ingewikkeld is, maar daar heb ik nog niet naar gekeken)…. plannen genoeg…. ik moet 135 worden om ze allemaal uit te voeren hahaha….. maar ik hoef mij in elk geval niet te vervelen!

            Geliked door 1 persoon

            1. Lijkt mij erg leuk om te doen Thérèse…. mijn vriendin bleek een soortgelijk boekje gekocht te hebben en die poppen zijn mooier, uitvoeriger… ik zie nog wel wat ik doe, meestal hou ik mij toch niet aan patronen, als ik een basis heb kan ik zelf variëren.

              Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.