Televisievoer

The great Britsh Bake Off
Koken met Van Boven
Over de kook
TopChef
Oorlog in de keuken
Smaken verschillen
MasterChef
MasterChef (herhaling)
MasterChef vervolg

Dit spotte ik gisteren in de gids. Van één dag nog maar.
Ik had niet gedacht dat deze programmamode zolang zou voortduren, maken de kijkers een hongerige indruk?
Al ben ik een liefhebber van eten, toch zijn al die kokkerellerarijtjes niet aan mij besteed hoewel ik de British Bake Off aardig vind.
Het zijn er teveel.
Ik voel me al overladen bij het bladeren. Vorige week werd ik zelfs ’n beetje misselijk toen ik de gids alleen nog maar uit de brievenbus haalde, nou vraag ik je.
Ik hoop maar dat het veilig is, dat er geen allergenen worden gebruikt waar ik gevoelig voor ben. Of teveel mosterd. Of soeppakjes. Of chocolademelk. Allemaal zaken die me narigheid brengen.
Daarom denk ik er over de redactie te verzoeken de kookprogramma’s niet te vermelden, althans niet in het nummer dat voor mij bestemd is.
Maar ik twijfel.
Wat als er een recept tussen zit met aardappelen? Gebakken/gefrituurd/gepureerd/gegratineerd? En ik zou dat missen?
Dat zou ik mezelf nooit vergeven.

33 gedachten over “Televisievoer

        1. Als het goed is kun je er weer in. Je IP-adres was geblokkeerd, geen idee waarom. Maar ik heb ‘m uit de lijst gehaald. Als het zich weer voordoet schakel ik m’n High Tech neefje in de Nederlanden in om uit te zoeken wat er aan de hand is.

          Like

  1. Ik kijk graag kookprogramma’s, alleen maar om die mooi gedresserde bordjes te zien 😉 Ik ben helaas geen keukenwonder, maar hou wel van eten 😉

    Geliked door 1 persoon

  2. Je zou eens moeten kijken (en tellen) hoeveel zenders programma’s brengen die gaan over (ver)huizen, klussen en zoektochten naar een andere woonomgeving. Ongekend. En men herhaalt er lustig op los. Onlangs zag ik een deel van een aflevering. Die was (getuige het Copyright na afloop) 10 jaar oud. Hoezo actueel??? Armoede troef bij de televisie…

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.