Shorter story

Nu men met het  zonnezweet had kennisgemaakt werden er naarstig ideeën bedacht om het vocht op te vangen, gratis heet water!
Alle presidenten vonden elkaar,  hebzucht  is een bekend verschijnsel.

Het lukte niemand.
Sindsdien neemt men genoegen met een zonnebad.
Beter dan niks.
===

28 gedachten over “Shorter story

  1. Kijk, dat is nu alweer zo’n uitdrukking waarbij ik me eigenlijk voor het eerst bewust word van de betekenis: zonnebaden, een bad nemen in de zon/de zonnewarmte en -licht. Het overkomt je niet, je gaat er speciaal voor liggen. Liggen moet anders is het geen zonnebad. Een boer die met ontbloot bovenlichaam de hele middag in de stekende zon het hooi staat te dorsen (weet ik veel wat een boer doet) neemt géén zonnebad. (Als-ie halverwege met een zonnesteek halfdood neervalt trouwens ook niet.) Je kunt ook een (warm) bad nemen in de menigte. Daarbij lig je meestal dan weer niet. Het hoofd loopt me om! Ik ga even een koude douche nemen.

    Geliked door 3 people

  2. Enkel voor mijn thee gebruik ik heet water. Voor de rest heb ik dat niet zoveel nodig. Maar als er toch teveel is, dan zou dat goedkope verwarming voor de winter kunnen worden. Gedaan met het probleem rond het dure en schaars wordende gas.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.