bezorging·pakketje

Pakket verdwaalt in drukte

pakketgift-1910965__340Blijkbaar is het nog steeds superdubbeldruk met de bezorging van online bestelde spullen. Te ruilen kerstcadeautje misschien?
Maandag
  beloofde een winkel: vandaag voor elven besteld, morgen in huis. Het is me bekend dat dat niet altijd lukt maar toch vulde ik mijn boodschap in. Je hoopt het beste.
Dinsdag: Uw pakket is aangemeld bij Post NL.
Woensdag kwam het bericht van Post NL:  het is heel erg druk, Uw pakket komt  morgen  tussen...
Donderdag: heel erg druk, pakket komt morgen tussen
Vrijdag: vandaag heel druk… pakket… morgen…
Ik vertrouw het niet meer en word er nerveus van.  God weet wat ze er hebben ingestopt, ik droom ervan. Krijg paranoïde ideeën over pakketjes die me vermijden.
Morgen durf ik de laptop niet te openen uit angst deze boodschap opnieuw te moeten lezen, anderzijds, stel dat het werkelijk aankomt.
OMG…
Ik zou me doodschrikken.
===

35 gedachten over “Pakket verdwaalt in drukte

 1. Het kan verkeren, nog steeds druk?
  Dan heb je kans dat het zo druk blijft.
  Trouwens ik wacht al een jaar op drie pakketjes, maar dat komt weer door schaarste. Hans

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat is een leuke idee, pakketjes die ontsnappen aan de PTT en zich ergens smiespelend ophouden en met een gehackt account van diezelfde PTT hoopvolle berichtjes sturen. Morgen komt het, hihihi, Nee morgen, hahahaha. Morgen, echt! Gnuif gnuif gnuif. En als het dan gebracht wordt zit er heel wat anders in. Een fijn paar rolschaatsen voor mevrouw. Of een friteuse, sjoelbak, DVD van de para-olympische spelen 1978. Ik zal voor je duimen… 🙂

  Geliked door 2 people

 3. We kregen het bericht één keer, de daaropvolgende dag was het er. Maar de bollekes werken intussen in België ook met Bpost. Of dat iets te maken heeft met de arbeidsperikelen bij PostNL weet ik niet.

  De enige problemen waren twee Amerikaanse pakjes waarvan het ene nooit aankwam, het tweede na verloop van tijd. Maar dat kwam toen door de aanval op het Capitool. Daarna bestelde ik nooit meer buiten de EU, taksen en zo …

  Geliked door 1 persoon

  1. Buitenland, daar waag ik me niet meer aan. Van kleine pakketjes naar Frankrijk zijn de portokosten zowat meer dan de inhoud waard is, door corona stagneerde de boel ook nog, ik maak liever geld over als cadeautje. Niet leuk maar gaat sneller.

   btw bij jou inloggen lukt al een paar dagen niet maar ik blijf het proberen. Cookies wiste ik al.

   Like

 4. Ik bestel nog steeds betrekkelijk weinig online. Als het even kan koop ik liever iets in eigen dorp, alleen in de aanloop naar Sinterklaas lukte dat niet helemaal. Maar ook toen zijn mijn bestellingen aardige tussen de mazen van het verdwalingsnet door geraakt. Alleen één cadeautje bleef ruim twee weken onderweg, het kwam welgeteld één dag voor Sinterklaas aan. Maar dat pakketje moest dan ook helemaal uit China komen, ontdekte ik. Daar heeft Sinterklaas de cadeauvrager in het bijbehorende gedicht dus nog wel even stevig op aangesproken. 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Haha, Ali zeker?
   Ik koop ook liever in eigen dorp maar er zijn niet genoeg winkels. Soms gaan we een paar plaatsen verderop maar via Internet is makkelijker. En meestal gaat het gewoon goed.

   Geliked door 1 persoon

   1. Precies, en daar dan weer een dochter van.
    Via internet is inderdaad makkelijker, en vaak nog sneller en goedkoper ook. Behalve die ene keer heb ik er ook geen echt slechte ervaringen mee. Maar ik vind b.v. de kleine boekhandel hier in de wijk ook belangrijk en die kan ik maar op één manier steunen.

    Geliked door 1 persoon

 5. Een vriendin heeft een buurtservicepunt.
  Postpakketten kunnen daar opgehaald en weg gebracht worden.

  De meest bizarre verhalen weet zij te vertellen.

  Ik vraag haar altijd om die verhalen op te schrijven.

  Leuk dat jij nu een aanzet hebt gemaakt.

  Vrolijke groet,

  Geliked door 1 persoon

 6. Ze houden er de spanning wel in! Ik heb het één keer meegemaakt dat mijn pakket niet aankwam. Het bleek afgeleverd op een ander adres en die mensen hadden gedaan alsof ze van niks wisten. Uiteindelijk kreeg ik toch een andere lamp van de firma. De lamp van die mensen werd nog later ook nog eens nagezonden. Uiteindelijk had ik twee exemplaren voor de prijs van 1. Toen heb ik ook maar niks gezegd.

  Geliked door 1 persoon

  1. Hahaha, groot gelijk. Niet zo fraai van die mensen, diefstal eigenlijk. Je krijgt een briefje in de bus als een pakje het elders is afgeleverd, dan kun je het zelf ophalen. Ze deden misschien alsof zij de bestellers waren. ☻

   Geliked door 1 persoon

 7. Het hangt wat van de afzender af heb ik ontdekt. Bol.com is echt heel snel bij je. Coolblue ook, maar anderen hebben we echt heel aparte ervaringen mee gemaakt. Zo staat een vorig jaar om deze tijd besteld pakketje volgens de Duitse post nog steeds klaar voor verzending maar had ik het binnen een dag of 10 in huis. Na klachten over die wonderlijke berichtgeving kwam er ongevraagd en zonder commentaar van de afzender een tweede pakket met dezelfde inhoud….Waarvan ik niet eens wist dat het onderweg was….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.