39 gedachten over “Griezelige leegte

 1. Wel, ik zette het al bij mij in de reacties. De Proximus mail gaat niet op de laptop, wel op de telefoon. Na contact blijkt dat 9 op de tien van hun klanten dat heeft sedert hun laatste update (zo’n twee weken geleden al), maar het zou vandaag opgelost zijn (zei ze gisteren). Niet dus.

  De gmail doet normaal behalve dat ik gisteren over de 1.000 spammails had. Dus over te weinig e-mail kan ik niet klagen.

  Like

 2. Ik heb even met de aanklager gebeld en hij zei: ‘Tribunaal? Bertie? Eens even kijken.’ (Geluid van geblader). ‘Ehm…. Ja! Verdomd! Dat dient volgende week. Of wacht…. nee, dat ene Bert. Bert Hondecoether uit Noord-Scharwoude. Die bedoel je per ongeluk niet? Nee? OK. Nee, dan heb ik niks. Helaas. Ik heb niets tegen niemand, maar als aanklager moet mijn schoorsteen ook roken natuurlijk. Maar leuk dat je belde. Als je nog eens iemand wilt voordragen voor een Tribunaaltje… suggesties welkom!’

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja, stond 1 reactie in.
   Ik heb de geschiedenis gewist , de verbinding verbroken en later weer aangezet. Instellingen gecheckt. Misschien moet ik nog een schietgebedje doen.
   En hoop dat het morgen vanzelf in orde is.

   Like

 3. Als je je abonneert op de nieuwsbrief/aanbiedingenbrief van het Kruidvat, die sturen echt elke dag e-mails, en je krijgt ineens de berichten van hen niet meer dan weet je dat er iets fout zit.

  Geliked door 1 persoon

 4. In mijn mailbox blijven de mailtjes gestaag in verschillende categorieën binnen komen. Af en toe zit er zowaar wat aardigs in, maar het meeste inhoudelijk weinig of niks voor en kan het al snel als ‘gelezen’ worden afgevinkt. Maar als er eens een paar dagen helemaal niks binnen zou komen, dan zou ik me toch ook wel afvragen of er iets mis was. Over dat tribunaal van FvD zou ik me voorlopig zeker nog niet druk maken.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat is de gang van zaken hier ook maar nu komen er alleen aan paar van Blogger. Niets van WordPress.
   Voor dat tribunaal ben ik niet bang, ik zit niet in de Kamer. ☻☻

   Like

 5. Dat is inderdaad opmerkelijk. Maar het kan ook aan WordPress liggen.
  Afgelopen week kreeg ik ineens een rare melding terwijl ik op WordPress bezig was.
  Ik moest even 5 minuten niks doen, zei het bericht. Niet afbreken en niet de pagina sluiten. Ik kreeg door dat bericht eerlijk gezegd de neiging om direct af te breken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Sinds ik niet meer zo zakelijk actief ben is het aantal mails meteen gedaald. Daarbij is het zakelijk mailaccount ook afgesloten. Dat helpt veel. Lekker rustig. Whatsapp daarentegen is wel druk, daar zitten de vrienden en bekenden en die hebben vaak toch de nodige zaken die aandacht behoeven. Zou ik niets meer ontvangen van niemand dan weet ik dat ik er niet meer toe doe. Heb je geen tribunaalk voor nodig. Of dat nu van linkse, rechtse of geloofssignatuur is…

  Geliked door 1 persoon

 7. ik ben juist bezig me af te melden voor allerlei nieuwsbrieven en andere dingen die ik niet nodig heb. Ik heb mijn mailbox lekker opgeruimd, regels ingesteld dat niet alles tot in den treure wordt bewaard. Door de emailbomen zag ik het bos niet meer en dat is nu aardig opgelost. Heerlijk.

  Geliked door 2 people

  1. In mijn email heb ik per onderwerp een aparte box. Alle mail wordt automatisch gesorteerd in die boxen. Sommige dingen moeten niet weggegooid, maar ik leeg regelmatig een hele box overbodig spul. Gaat dan makkelijk, zonder te hoeven uitzoeken.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.