35 gedachten over “wolkje 1

 1. Hier kwam het rond een uur of tien. Eerst wat gedonder (dat zal die grote boze wolk geweest zijn) en toen een geklater van jewelste (Ik, niet piep meer, werd bijna jaloers) Daarna stemverheffing en het geluid van een draai om de oren. Dat klonk vrij wattig, maar misschien waren ze toen al ter hoogte van Winsum. 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Jaloers 😀 , we hebben die tijd ook gehad dus we missen niets.Gisteren rond 17 uur heeft het hier even gedruppeld, de stoep werd niet eens helemaal nat. Moet een oude wolk zijn geweest.

   Geliked door 1 persoon

 2. Heb je dat zelf gedaan dan?? Nee toch? Toen we nog hartje stad woonden hadden we daar nog wel eens last van. Later in de Bijlmer waren er wat bijzondere types die de liften niet konden onderscheiden van toiletten…Het stonk er nog wel eens heftig…vies..bah..

  Geliked door 1 persoon

  1. Haha. 🙂
   Schuin tegenover ons huis in Wormer was een urinoir. Het stonk er altijd rondom.
   Voor vrouwen was er gelegenheid in het station maar ja, dat was pas in Wormerveer. Er werd toen niet doorlopend gegeten en gedronken, op tijd de wc-gang was voldoende om het tot na het winkelen op te houden.

   Like

 3. Hier ging het er afgelopen nacht echt wild aan toe. Vijf minuten over vijf werd ik wakker van een paar donderslagen, zoals ik ze al lang niet meer had gehoord. Toe het geluid wegstierf barstte de regen los, ik hoorde de afvoer in de badkamer alweer pruttelen. Ondanks 60 mm in korte tijd, hebben we vanmorgen nauwelijks hoeven dweilen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.