laptop

Herrezen

Ben ik weer.
Opgeschoond, gereinigd, gepoetst, gewreven en bekeken.
Of het deskundig gebeurd is kan ik niet met zekerheid zeggen maar het voelt niet slecht. Graag had ik ook een nieuw kostuumpje gehad en een jongere muis.
Het zat er niet in. Versieringen werden afgewezen, jouw functie is het bewijzen van goede diensten, zei ze, daar is ze heel stellig in
Toch was ze niet te beroerd een bloemetje bij me te zetten. Van plastic en alleen voor de foto maar toch, blijk van een goed hart vind ik.
Ach, je kunt niet alles hebben, voor hetzelfde geld was ik vervangen en lag ergens op de vliering. Huiver…
Vanavond kan ik weer beginnen en afwachten of ik voldoe.
Spannend hoor.
==

40 gedachten over “Herrezen

 1. Heel verstandig zo’n opfrisbeurtje. Hoe goed je ook je best doet, na verloop van tijd wordt het systeem toch vertraagd door allerlei digitale viezigheid. Ik stel me zo voor, dat je er nu eerst weer een tijdlang een stukje soepeler mee kunt werken. Veel plezier er weer mee eerst!

  Geliked door 1 persoon

 2. Nou meid, dat is toch prettig weer helemaal schoon en fris als dat de laptop niet is.
  Dan ben je wel in de bloemetje, zelf heb je ook veel kunststof, maar maakt je niet minder aardig.
  Als Bertie je ziet, gaat je klep gelijk open. Hans

  Geliked door 1 persoon

 3. oh ja, dat moet ook gebeuren zo nu en dan, hahaha Fijn dat je het weer doet en lekker schoon bent! Hier heb ik de mijne ook wat opgeruimd, maar dan meer bestanden etc. even nagekeken en weg gegooid, weer even ruimte gemaakt, en ik ben er nog lang niet. Straks de externe weer even blij maken met nog wat filmpjes etc die bewaard moeten blijven. 😀

  X

  Geliked door 1 persoon

 4. Toen hij die aan mij verknocht was trager werd en tekenen vol volgevretenheid vertoonde kreeg hij vervanging. En begon het proces van leeghalen en overzetten. Maar wat ben ik blij dat ik dat heb mogen doen. Alles weer lekker snel en ook tien keer meer opslagcapaciteit…. Succes met de maat die nu een schoonmaak onderging en wellicht een make-over….gaat vast bevallen…

  Geliked door 1 persoon

 5. beter zo, eventuele ellende voor zijn door zo af en toe een onderhoudsbeurtje. Maar je kunt toch kleertjes kopen voor die dingen? Of stickers? Dat laatste zou ik zelf niet doen, die dingen laten los aan de puntjes en dan komt er allemaal stof en zo onder en dan ziet het er niet meer uit en eraf halen kan denk ik niet zonder plakkerige lijmresten. Maar een hoesje van stof kan er op en er af. Maar zo naturel is ‘ie ook goed. Het gaat om het innerlijk tenslotte.

  Geliked door 1 persoon

  1. Nou, hij wilde een kostuum en daar begin ik niet aan. Stickers en andere versiersels? Nee, om dezelfde redenen die jij noemt.
   Als er eters komen of logees leg ik er een theedoek overheen. De mooiste, dat wel. ☻

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.