Boodschappen aan huis

Heeft iemand ervaring met picnic ?
In ons gebied bezorgen ze (nog) niet maar ik ben er nieuwsgierig naar, voor het geval ze hier ook langs komen. Een voordeel is dat je al voor € 25 kunt bestellen, ideaal voor een alleenstaande. Vrij bezorgen, alleen statiegeld wordt berekend. Bijna te mooi om waar te zijn.
AH voldoet ook prima maar de eisen liggen daar wat hoger: minimaal bestelbedrag  €50 en niet alle dagen vrij bezorgen. Wel ontzettend aardige bezorgers die de spullen tot in de keuken brengen.
Maar ja, het is de enige die hier aan huis bezorgt, dan heb je weinig keus.
==

41 gedachten over “Boodschappen aan huis

 1. Ik heb alleen ervaring met thuis boodschappen bezorgen bij AH, maar dat is alweer heel lang gelden. Het beviel mij niet zo goed eigenlijk. Veel te hoog basisbedrag. Later heb ik het nog geprobeerd met zelf afhalen bij een afhaalpunt, maar ook dat vond ik niet zo prettig en een veel te hoog basisbedrag. Ik doe mijn boodschappen liever zelf, ben ik veel sneller klaar (bij ophalen staan er altijd rijen en bij thuisbrengen moet je ook op een bepaalde tijd thuis zijn) en kan ik alles zelf uitkiezen. Maar nu is alles anders natuurlijk, nu we het huis niet meer zo vaak uitgaan, is een bezorgdienst wel prettig. Maar toch ga ik nog liever naar het bejaardenuurtje om 7 uur. Ik ben 68, dus dat mag eigenlijk nog niet, want de bedoeling is vanaf 70, maar ik hoef me niet te legitimeren gelukkig.

  Liked by 1 persoon

  • Zelf haal ik de verse groenten en broodbeleg want ik ben er graag uit.Overdag als de zon schijnt, ik ga niet naar het bejaardenuurtje.
   Als dingen opraken als wasmiddel, vaatwas, wcpapier, vloerreiniger en zo, laat ik ze bezorgen omdat ik geen auto heb en ik niet altijd mee kan rijden.

   Like

 2. Picnic ken ik ook niet. AH is niet echt mijn winkel. Niet binnen laten bezorgen, voor de deur laten zetten handschoenen aan en zelf naar binnen dragen. En opletten dat je aan het goede bedrijf betaald (op je bankrekening kijken) geloof dinsdag iets over op NPO 1 gezien.

  Liked by 1 persoon

  • Dat is op het moment verplicht dus binnen komen ze niet.
   Toen ik met de kerst eters kreeg was ik blij met de bezorging, al kostte het geld. En in een klein dorp heb je geen keus wat dat betreft, AH is de enige.

   Like

 3. die zijn bij ons niet actief Bertie..

  en boodschappen afleveren gebeurt hier bijna niet..

  je kunt wel online bestellen, maar je moet het wel zelf afhalen

  maar in deze corona tijd doen ze dit ook niet meer
  groeten

  Liked by 1 persoon

 4. Heb geen ervaring met picnic, wel met AH, maar die bezorgmomenten zijn volgeboekt.
  picnic bezorgt hier in de hele stad.
  Gelukig de AH op 70 meter afstand. Hans

  Liked by 1 persoon

 5. Picnic, nog nooit van gehoord. Dat zoek ik even op. Wij probeerden alle supermarkten al, maar geen enkele wil hier leveren in het buitengebied. Dat zint mij niet. Voor de warme maaltijden bestellen we nu per week bij hello fresh en dat bevalt toch wel. Heel lekkere quiche gemaakt vandaag.

  Liked by 1 persoon

 6. Hier komt Picnic ook niet, maar ik ken iemand die er heel tevreden over is.
  Hier bij Deen supermarkten bezorgen ze vanaf 20 euro, maar dan betaal je 2,50 bezorgkosten, dat vind ik wel meevallen, vanaf 40,- is het gratis.
  Ik vind 50 euro ook erg veel….. als het voor een heel enkel keertje is is dat niet zo heel erg, dan kan ik misschien wel wat verzinnen, maar als ik vaker wil laten bezorgen wordt het wel erg veel, dus krijg teveel voorraad en kan ik zelf wel een supermarkt beginnen. Volgens mij is Jumbo ook 50 euro, maar bij bepaalde artikelen is het bezorgen dan gratis.

  Liked by 1 persoon

  • 50 Euro vind ik wel te doen, je doet lang met de spullen en je hoeft natuurlijk net elke week te bestellen. Maar liever was ik vrijer in het te besteden bedrag.
   € 2,50 aan kosten is niet teveel. Rijd ik met iemand mee dan wil ik dat ook niet voor niets.

   Like

 7. AH brengt de boodschappen nu niet meer in de keuken hoor, anders loopt de bezorger (en mogelijk ook klant) teveel risico 🙂 Als wij voor heel gezin / voor hele week bestellen, halen we het minimumbedrag wel. Het enige nadeel is de producten die alsnog uitverkocht blijken, maar tot nu toe hebben we telkens een maaltijd kunnen maken 🙂 Picnic ken ik niet…
  Op dit moment vind ik het bezorgen handig, maar ik (merk ik..) kijk ook wel weer uit naar het moment dat we weer “achteloos” naar de winkel kunnen, welke winkel dan ook 🙂 Maar ach, een beetje geduld… 😉

  Liked by 1 persoon

  • Natuurlijk komen ze nu mijn keuken niet in☻maar ik ben wel tevreden over ze.
   Winkelen doe ik evengoed, ik ga er graag uit voor verse artikelen. Ik laat ze alleen de onhandige dingen brengen want ik heb geen auto. Hooguit eens in de vier of vijf weken.
   Van Picnic hoorde ik van de week voor het eerst, op de site ziet het er veelbelovend uit.
   Nu ze nog naar Oost-Brabant zien te lokken.😁

   Like

 8. Ik heb me aangemeld voor Picnic.
  Wil het gewoon eens proberen.
  Enorme lange wachttijd.
  Maar daarom hebben ze alvast een tros bananen in mijn winkelmandje gestopt als wachtverzachter :)\
  Maar voorlopig doen we het nog lekker zelf.

  Liked by 1 persoon

 9. Mijn beste vriend alleenstaand, wisseldiensten, ochtend, middag en nacht dus ook, is hier helemaal weg van! Hij vind het perfect, ook door zijn werk natuurlijk, en is meer dan tevreden over Picnic… Bij deze… zelf geen ervaring mee…

  X

  Liked by 1 persoon

 10. Ik zie in de straat wel een paar bezorgers voorbij komen, waarbij AH toch de meest dominante is. Picnic zie ik nooit. Vermoedelijk omdat de supers hier echt om de hoek zitten. En dat goed te doen is. Wij moeten ook een ouder familielid bedienen, dus rijden eens per week naar een adres om daar alles te halen voor de meute. Met inachtneming van de regels en handschoenen aan. Gaat tot nu toe prima. Wordt een stuk ingewikkelder als we niet meer onderweg kunnen. Gelukkig hadden we eind februari nog het e.e.a. in Duitsland gehaald. Kunnen dus nog even voort…

  Like

 11. U bent populair zie ik … , zoveel aanbidders heb ik niet.
  Die Japanse golf: ZoZen! Hun filosofie is: één druppel en je hebt de hele oceaan in huis … Ik leg het niet uit, want het is een Wijsheid uit het Oosten, waar wij nuchtere Hollanders géén kaas van hebben gegeten.
  Zoiets als, ‘Minder is Meer’ in het Engels. Ik ga me kranten weggooien: ruimte voor de ziel!
  Amsterdam, 27-4-2020 * http://www.friedabblog.wordpress.com *

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.