44 gedachten over “Nou dat weer

 1. Ze timmeren steeds meer alles dicht omdat er te veel verkeerde mensen gebruikmaken van de diensten.
  Soms wel een uur zitten klooien met een nieuw wachtwoord, na een wachtwoord van 19 letter, cijfer en alles werd ik geaccepteerd.
  Ach gelukkig morgen weer en dag en daarna ook. Hans

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een ellende…hier zou ik gek van worden…… zoveel dingen gaan via de mail en dan moet je er wel bij kunnen!
  Van een keer een fout adres invullen hoort dit niet te kunnen gebeuren, tenzij je er een adres van maakte dat als fout bekend staat…..iets anders kan ik ook niet bedenken.
  Misschien weet je wel in welke richting je moet denken voor je wachtewoord? Gebruik je vaak datums of een hobby of namen van honden of weet ik veel wat? Zelf gebruik ik vaak zinnetjes….beter te onthouden en dan een leesteken erin….bijv. 2##waarikoverspring 😀
  Ik hoop dat je eruit komt!!!! Succes

  Geliked door 1 persoon

 3. ik heb in mijn frustratie over een nieuw wachtwoord dat maar niet geaccepteerd werd “gewoon” iets ingetypt waarmee ik mijn frustratie uitdrukte en dat werd geaccepteerd dus nu heb ik een heel bijzonder wachtwoord dat ik ook nog goed kan onthouden! in de trant van “krijgtocheenheledikkestaart” maar dan anders natuurlijk.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik gebruik al een jaar of vijf een wachtwoordenkluis: LastPass.com. Dat is een gratis tool waar je al je wachtwoorden veilig in kan opbergen. Je hoeft dan alleen nog maar het wachtwoord van LastPass te onthouden. Ik gebruik bijvoorbeeld de eerste zin van een liedje dat ik goed ken en neem daarvan de eerste letters van elk woord, afwisselend hoofd- en kleine letter. En dat vul ik aan met een of meer cijfers die ik goed kan onthouden. Als ik vervolgens ergens moet inloggen, kan dat automatisch via LastPass.

  Met die gratis app kun je een pc beveiligen, maar je kunt ook een abonnement nemen waarmee je op elke gewenste plek je kluis kunt openen. Erg handig en wat mij betreft aanbevelenswaardig.
  Maar ja, dat gaat alleen op voor wachtwoorden en het helpt je niet tegen sluiting van je account omdat je iets hebt gedaan wat je volgens dat account niet had mogen doen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat is me bekend maar na de crash bij een vorige pc wil ik dat niet.
   Ik heb een schrift met abc-indeling waarin ik alle wachtwoorden opschrijf, in noodgeval (wie weet ben ik morgen dood) kunnen de kinderen hiermee uit de voeten.
   Het was veilig weggelegd. Té veilig ☻ik kon het niet meer vinden.

   Geliked door 1 persoon

 5. Over die combi van Outlook en Windows10 komt binnenkort nog een blogverhaal van mijn kant. Omdat ik het vooruit schreef. Boos! Want na update Windows blokkeerde ook mijn Outlook. Mijn zakelijke adres. Kom er niet meer in. En ja, waar zijn die wachtwoorden? Uiteindelijk gevonden, maar nog steeds niet te doen. Helpdesk Windows geeft geen antwoord, bij de provider van de mail is men ook niet thuis. Dus dan uiteindelijk iedereen maar (zover dat gaat) geinformeerd en ander mailadres aangenomen dat wel funtioneert. Na 19 jaar een mailadres moeten opgeven omdat er een update plaatsvond….gek makend!

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik leef met je mee en snap je woede helemaal.
   Met de wachtwoord alleen was ik er nog niet, er kwamen ook andere vragen ‘to verify your account’. Ik was echt razend maar kwam er uit.
   Bij mij was de boodschap dat er vreemde mails verstuurd werden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.