verkiezingen

Brabant stemde

‘Forum voor Democratie grote winnaar in Noord-Brabant, VVD nog steeds grootste’
kopt de regionale krant.
Of we daar blij mee moeten zijn? Ik in ieder geval niet.

Nogal wat mensen geloven niet in klimaatproblemen.
Ze willen ook Nederlandse waarden beschermen (welke?) en hun eigen burgeneester kiezen. Belasting vereenvoudigen.
Aanpakken Oost-Europese detacheringsconstructies
Handhaven kwaliteitseisen chauffeurs
Terugdraaien visumvrij reizen Oekraïners.
De laatste drie punten zullen wellicht het meest aantrekkelijk zijn voor sommige stemmers.
Tja.
Ze geloven klakkeloos wat Baudet ze voorschotelt en herkennen zelfs zijn ijdelheid niet.
Je zou bijna blij zijn dat de VVD net even groter is.
=

23 gedachten over “Brabant stemde

 1. Thierry wil dingen die niet kunnen. Zoals Nexit bijvoorbeeld…..dat brengt teveel problemen mee. Ik vind ook dat de EU zich met teveel dingen bemoeit, maar eruit stappen is naar mijn idee geen optie. Zijn kijk op het klimaat is te extreem de andere kant op. Ik ben met hem eens dat Nederland de wereld niet kan redden, maar als elk land zo denkt komen we nooit ergens. Dat niet alle klimaatverandering door de vervuiling komen wil er bij mij nog wel in, er zijn wel vaker veranderingen geweest, maar vervuiling kan nooit goed zijn, dus daar moet gewoon wat aan gedaan worden.
  Het enge van Thierry en Theo vind ik dat ik altijd bij hen het gevoel heb dat ik naar een toneelstukje zit te kijken, het lijkt niet echt. Dat zoveel mensen op hem stemden verbaasde mij echt.

  Geliked door 2 people

 2. Ik heb ze ook gehoord dat Noord Brabant heeft de meeste stemmen. Wat gaat gebeuren is grote vraag. Ik wacht gewoon af wat er zeggen heeft. Andere keer zegt zo. Dan weer niet. Blijft moeilijk geval.

  Geliked door 1 persoon

 3. Als de andere partijen nou eens eerlijker zouden zijn, democratischer en wat realistischer waren die stromingen als de PVV of PVV dan wel de vroegere LPF er helemaal niet geweest. Net zo min als Groen Links en D66. Of de Partij voor de Dieren. De zittende stromingen kijken met dedain naar het kiezersvolk. Ze denken dat die burgers in dit land geen toegang hebben tot informatie. Dat de burger niet kan duiden dat het klimaat niet in Nederland wordt verpest maar juist in landen waar men maling heeft aan elke uitstootnorm. De zittende partijen verzwegen de multiculturele veranderingen ten kwade. Zij die daar iets van zeiden werden verketterd. Maar je zult maar in een wijk wonen waar 80% allochtoon is en de criminaliteit boven het landelijk gemiddelde. Dan toch maar stemmen op de PvdA?? Weet die bestuurderspartij nog wel wat er leeft bij haar achterban? Opgericht vanuit het Joodse diamantwerkersgilde is men zelfs niet in staat afstand te nemen van antisemitisme dat werd geimporteerd in ons land. Kortom, de grote stromingen laten het afweten. En dan ontstaat de proteststemmer. Vraag is maar of die partijen die ik noemde in staat zijn de goede mensen op de juiiste plek te zetten. Vaak is de leiding nog wel capabel, maar de volgers?? Zie het zelfde bij GroenLinks. Laat ik Klaver nageven dat hij aardig zijn speeches instudeert, maar in het veld zien we vooral oude communisten, milieuactivisten, anarchisten en krakers. En die weigeren zelfs de wetten van dit land te volgen of uit te voeren. Kortom, welke partij is het meest populistisch??

  Like

 4. De helft van de SP is overgelopen naar het Forum, zelfs in Heerlen. in plaats van een persoon die als statenlid hart voor mens en maatschappij heeft,kiezen ze een door Thierry op de lijst gezette Mister X. die amper weet waar Limburg ligt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.