Versje van onvermogen

Russen   Brexit   Unilever
je wordt van minder al een zwever
wat ik zou doen in Rutte’s plaats
me onthouden van veel praats
dan vroeg  ik Pechtold om te ruilen
ging ik zelf weer in de Kamer
rustiger en aangenamer
viel ik me geen grote builen
wordt hij de grote webbenwever
vult hij uitleg met gezever.
==
ps
D66 was mijn cluppie.
Nu twijfel ik.

23 gedachten over “Versje van onvermogen

  1. Ik zou het niet weten… hoe kunnen we nu weten hoe die politiekers écht zijn? Vroeger vond ik Jan Marijnissen een toffe peer, tot ik las over zijn woede-uitbarstingen naar zijn medewerkers toe tengevolge van drankmisbruik. Had ik nooit achter hem gezocht. Hoe kon ik ook? We zien politiekers even op tv waar ze als haantjes hun best staan te doen. Het grootste deel van wat we zien is vaak toneel of strategie.

    Geliked door 1 persoon

    1. De SP was nooit mijn partij, de wereld zou stilstaan onde rhun bewind. Niet dat daar verstand van had. ☻
      Ik pluis een paar verschillende kranten na om ze tenminste een béétje te leren kennen.

      Geliked door 1 persoon

  2. Haha wie weet dan ben opvolger van Pechtold. Ik weet helemaal niks van kabinet gedoe. Wel weet dat alles weer duurder maakt. Dan hou ook geen geld over. Mafketel daar. Dat vind ik schande. Komt dan – min te staan. Dan geeft je meer geld uit. Omdat krijgen zoiets van werkers 1 ,6 procent krijgt. Dan ben je allang kwijt. Verzin het maar wat. Daar moeten kijken. Er komen steeds meer volgengende jaar mensen in de problemen te zitten. Zorg….ook duurder. Premie’s…..Enz….. Fijne zondag.

    Geliked door 1 persoon

  3. Er is geen enkele club waar ik mij echt in vinden kan…… maar er zijn er een paar die ik zonder meer aan de kant schuif, die moet ik echt niet. Het is daarna dus altijd kiezen uit de partijen die het minst slecht zijn. Ik noem mijzelf geen zwevende, maar een zwervende kiezer.
    Ik stem wel altijd….. dat vind ik nodig, maar het is vaak wel moeilijk kiezen.

    Geliked door 1 persoon

  4. Ik twijfel ook. Maar het is net wat je zegt. Een partij kan nooit 100% voldoen. Dus moet het een partij met een kwart VVD, een kwart D66, een kwart PvdA en een kwart Groen Links worden. De rest kan naar huis.

    Geliked door 1 persoon

  5. Alles is beter dan het Pechtoldisme dat van D66 een principeloze en machtsbeluste stroming maakte. Ik ben van het D66 waar Boris van der Ham en Boris Dietrich gezicht aan gaven. Mensen die gingen voor verandering, voor niveau. Pechtold maakte D66 tot een populistische stroming die ineens de koers van Klaver ging varen en maar een echt topic had, Wilders! En dan ben je snel klaar qua inhoud en doelstellingen..

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.