Zak krielen openknippen boven de koekenpan, bak gemengde sla uitstorten en aanmaken, gekookt (of gebakken) ei erbij, klaar.
En lèkker!
Ik vraag me af waarom we nog zoveel moeite doen.
Het gepruts met schilmesjes en schaaltjes, afwegen, recepten decoderen, speciale winkels aflopen, caloriën tellen, afwachten of het smaakt…
…nergens voor nodig. Naar mijn idee.
–
voor deze maaltijd deden en doe ik nog steeds een moord, zo lekker. Hans
LikeGeliked door 1 persoon
Een koe. En dan uitbenen… ☻
LikeGeliked door 1 persoon
Daar hielp ik mee bij de slager. 🙂
LikeGeliked door 1 persoon
Prima maaltje!
LikeGeliked door 1 persoon
Zonder meer!
LikeLike
Een dineetje zonder capsones maar zo lekker.
LikeGeliked door 1 persoon
En dan een flink bord vol. 😉
LikeLike
Je kan variëren met zoete aardappel, fettakaas, kip, … enzovoort. Lekker hoor die vluggertjes.
LikeGeliked door 1 persoon
Ik lust er wel pap van maar dat is zonde van de sla. ☻
LikeGeliked door 1 persoon
😂
LikeGeliked door 1 persoon
Smakelijke groet,
LikeGeliked door 1 persoon
Dank je Rob, same to you.
LikeGeliked door 1 persoon
Lekker hoor! En gemakkelijk te maken👍
LikeGeliked door 1 persoon
Met de ogen dicht en twee vingers in de neus.☻
LikeGeliked door 1 persoon
Niets mis mee!!
LikeGeliked door 1 persoon
Helemaal niets en toch smakelijk.
LikeLike
Inderdaad, waarom moeilijk als het simpel kan.
LikeGeliked door 1 persoon
Leuke recepten volgen doe ik ook maar daar heb ik niet altijd zin in. Is ook niet altijd nodig.
LikeLike
Het zijn dikwijls de simpelste gerechten die het best smaken!
LikeGeliked door 1 persoon
Vaak wel, ook in-elkaar-geflanst gerechten van restjes kunnen onverwachts lekker zijn.
LikeLike
Het ziet deze recept goed uit. Het is ook makkelijk te maken. Fijne avond.
LikeGeliked door 1 persoon
Klopt. Roeren en opletten. En opeten naruurlijk. ☻
LikeLike
Als ik mijn eigen maaltje moet koken bij afwezigheid van mijn geliefde huiskok doe ik altijd veel met aardappelen. Schijfjes snijden, iets opkoken en dan bakken. Of in de airfryer. Doperten er bij, stukje vlees braden of opwarmen, en het smaakt alsof ik ergens op vakantie ben. Heerlijk. Wellicht omdat ik het zelf maakte. Overigens is een Chinees maandmenu dan ook mijn favoriet hoor. Of uitgenodigd worden door lieve vrienden….:)
LikeGeliked door 1 persoon
Het gemak dient de mens.😊
LikeLike
Daar kan inderdaad een gemakkelijk sausje. Ij
LikeGeliked door 1 persoon
Zei ik toch. ☻
LikeLike
Ik bak al jaren roer. Scheutje olie in de pan en een handje rösti met een paar handjes mexicaanse of andere roerbakgroente en een beetje zoutarme kruidenpoeder is zo klaar. Zelf snipper ik er ook ui, witlof, paprika, courgette, komkommer door. Allemaal spul dat ik niet hoef te wassen of te koken.
LikeLike
En allemaal even lekker.
LikeLike