Regen? Is dat alles…

Er gingen een paar wolkjes voorbij.
Al vroeg vlogen zij over ons. Beetje heimelijk, voordat we wakker werden.
Vlugvlug loosden ze een kleine lading en weg waren ze, als wildplassers.  Een paar donkere neefjes achterlatend die suggesties wekten van meer.
Goedkoop hoor.
Niks was het. Fake. Trumpwerk.
Ik hoop dat ze tot inkeer komen voor de kleur groen verdwijnt.

Update
Vandaag is de schade ingehaald.  Om 11 uur een mals zomerbuitje,  paar uur later  een korte maar krachtige hoosbui met onweer en nu druppelt het zachtjes.
Het is heerlijk buiten, alle ramen staan  open om de warmte te verdrijven.
Ik weet natuurlijk niet wat de rest van de dag brengt.

24 gedachten over “Regen? Is dat alles…

  1. Ach…. er is een bedrijf dat gras en struiken groen verft,,,,,, daarin zit dan tevens voeding voor de plant, dus slecht is het niet!
    De regen stelde hier ook niet veel voor. Wat er in de nacht veel weet ik niet, ik zag later wel een paar plassen (heb ik heeeel lang niet gezien), maar overdag was het te weinig om nat van te worden.
    Het was vandaag wel een betere temperatuur en minder zon. Toch was ik juist vandaag behoorlijk gaar….. ik denk van de afgelopen maanden met te hoge temperaturen…..de vermoeidheid komt er nu uit…. ik hoop eindelijk eens lekker te slapen, hoewel de warmte nog in huis hangt

    Geliked door 1 persoon

      1. Hier ondertussen ook regen….. soms een paar spatjes, soms een echte bui, maar niet al te heftig. Hier code oranje i.v.m. storm en hevige windstoten….. bomen zijn verzwakt door de hitte en kunnen afbreken…. ook wordt onweer verwacht….ik zie het wel, nu is het lekker buiten…. heerlijk fris!

        Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.