Uit ‘Trouw’

Wilders en Dewinter op Islamsafari? Wat gaat dat stelletje dan doen?
Jagen? Filmen? Lokale kok mee voor de maaltijden?
Want dat is waarvoor mensen op safari gaan.
Helpt dat tegen islamisering? Of is het stemmen winnen?
In Trouw verwoordde  Ephimenco    precies wat ik me afvroeg en meer.

16 gedachten over “Uit ‘Trouw’

  1. Goed artikel!
    Volgens mij is iemand die aankondigt op islamsafari te willen gaan sowieso niet goed bij zijn hoofd!
    Wilders zegt wel eens dingen waar ik mij in vinden kan, maar hij zegt veel meer dingen waarbij mijn nekharen overeind gaan staan. Die man gaat te ver, veel te ver! Nooit zal ik op hem stemmen, al het andere is beter…. ook ben ik het met geen enkele partij voldoende eens om mijn stem zonder twijfel te kunnen geven. Ik zou liever punten geven…. zoals bij het songfestival….. die een paar punten en die een paar…. en de minst slechte het meest….. en wat echt niks is krijgt niks….. ik vraag mij af hoe de uitslag zou zijn als dat zou worden ingevoerd!

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat hij in Molenbeek komt doen? Een beetje petrol in de soep doen zodat het voor iedereen daar nóg moeilijker wordt.

    Er is een Belgisch feuilleton dat: “Spitsbroers” heet, ik ken het niet, maar de titel doet me steeds aan die twee denken.

    😯

    Geliked door 1 persoon

  3. Wel vervelend dat we wel kijken naar hen die kabaal maken over de dreigende (of wellicht al plaatsvindende) veranderingen in de Belgische en Nederlandse samenleving. Waar we aan voorbij gaan is dat juist de ergste terroristen kwamen uit die hoek van Brussel. Dat kennelijk de haat daar heerst. Wie zwijgt stemt toe. Middel ergen dan de kwaal? Wegkijken is geen alternatief.

    Geliked door 1 persoon

  4. Aha, ik ben weer op de hoogte dankzij jou, Bertie en indirect via de columnist natuurlijk. Nou, laat die Wilders en De Winter maak samen zweren en op safari maar mooi verdwalen in de bush; zijn wij een tijd van ze verlost.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.