21 gedachten over “Krijspaleis. Van ’t Hek in NRC.

 1. Dit is weer helemaal top!
  En nu ga ik een eitje bakken en vervolgens een beetje uitwaaien op het strand, misschien een vliegertje oplaten… Hopelijk komt het allemaal goed met zoveel waaghalzerij! Maar liever dat dan te zitten zeuren tegen spelende grote en kleine mensen over wat ze nu wel of niet mogen op een strand met gigantisch veel ruimte. Het is me toch een zeikmaatschappij geworden… om het met woorden uit te drukken die Youp ook zou gebruiken.

  Geliked door 2 people

 2. Youp haalt zoveel aan, hij zal vast een keer gelijk hebben 😉 Ik hoop dat hij in z’n volgende column Ronald Waterreus aanpakt, die over het vrouwenvoetbal zei: “Laten we alsjeblieft een beetje redelijk blijven in de wijze waarop we tegen het vrouwenvoetbal aankijken. Het is leuk, enthousiasmerend en soms spannend. Maar het is, een uitzondering daargelaten, vooral dartel over het veld rennen. Een sport in ontwikkeling. Het laatste wat die meiden bedrijven is topsport. Voorlopig in elk geval nog niet.”

  Geliked door 2 people

 3. Helaas achter een betaalmuur zoals het meeste bij het NRC, 5 dingen mag je lezen en dan…. en die 5 dingen bereik je al snel als je onderzoek doet en op links klikt die niet duidelijk doorverwijzen naar het NRC. Ik geloof jullie dus maar op je woord.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.