Beterschap gloort

Niet àlles doet meer pijn en de hoestbuien zijn te tellen per uur. Over koorts weet ik niets, ik zwaai nooit met een thermometer. Gedoe. Het zal wel goed zijn.
Je niet lekker voelen is vervelend, dat is bekend.
Maar denkend aan vroeger prijs ik me gelukkig een goede ligbank te hebben, wasmachine en droger, zonnig achtertuintje en als extra een paar mensen die voor je naar de winkel gaan als het nodig is.
Dat maakt het zeer draaglijk. En natuurlijk die koelkast vol tonic en citroenen.
Luitjes, ik heet mezelf zonnig welkom en tot blogs.

11 gedachten over “Beterschap gloort

  1. Wat fijn dat je opknapt! Koorts voel je meestal wel, ik wel tenminste…. ik meet zelden, alleen als ik vermoed dat het flink hoog is, maar gewoonlijk is het niet nodig. En als jij veel tonic drink dan zal de koorts vast niet veel kans krijgen.
    Nog even rustig aan doen! Heel prettig als mensen dan boodschappen willen doen als dat nodig is, dat voelt goed.

    Geliked door 1 persoon

    1. Koorts zal ik wel gehad hebben, krijg je vanzelf bij aanslagen op de luchtwegen en buikpijn van het hoesten. Spierpijn, neem ik aan.
      Tonic met verse citroen is een van mijn lievelingsdrankjes, er ligt altijd een lading schijfjes in de diepvries. Een nadeel: ’s nachts naar de wc maar je kunt niet alles hebben .☺

      Like

      1. Tonic voor de koortswerende kinine en citroen voor de vitamine C…. prima drankje als je ziek bent 😀 . Ja, ik heb ook Schijfjes citroen in de diepvries…. ook handig als ik koel drinken wil meenemen….. koud water met bevroren citroen en een takje munt….. heerlijk.

        Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.