politiek

C vs T


Vannacht het eerste debat Clinton – Trump, 3uur, NPO 1

Zit iedereen er klaar voor?
Ik ben zo benieuwd naar het gedrag van Trump, gaat hij meer de realistische kant op of volhardt hij in zijn idiote retoriek? Het is een uitgekookt ventje.
En Clinton? Weet ze de juiste antwoorden, nieuwe kiezers te enthousiasmeren? Ze staat er minder gunstig voor dan het zich in het begin liet aanzien.
Welke nieuwe feiten/plannen/beloftes  brengen ze en hoe verdedigen ze die?
Dan is, zo lees ik, de organisatie ook nog bezorgd  om de houding van het publiek, dubbele spanning.  Misschien kan men voor de aanvang de zaal volsproeien met een flinke dosis ouderwetse wietlucht, de soort waarvan iedereen zo giechelig  werd. Wordt het nog gezellig.
Hoe dan ook, ik hoop er voor wakker te blijven.

14 gedachten over “C vs T

  1. Zo jammer dat de keus zo beperkt is….. ik ben niet weg van Clinton, maar Trump is een uitgekookte idioot! Dus dan toch maar Clinton. Ik weet niet of ik ga kijken….. moet morgenochtend een bloeddrukmeter halen en dan een week lang 2x per dag 2x meten,,,,, ik denk dat ik beter uitgeslapen kan zijn. (bij mijn laatste controle schoot de meter ineens omhoog….. ik ga er vanuit dat dat eenmalig was, maar het moet natuurlijk welk gecontroleerd worden!)

    Geliked door 1 persoon

      1. Jawel, gewoonlijk is het goed. Jaren geleden was hij ook een keer hoog, toen kreeg ik een 24-uur-kastje….. hij was toen de volle 24 uur juist vrij laag…… ik vermoed dat het nu ook wel zal meevallen, maar het is goed om te controleren natuurlijk.

        Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.