14 gedachten over “Kwijt

 1. Wat raar! Ik zou bijna denken dat je computer last van altzheimer heeft.
  Ik heb helaas geen oplossing voor je.
  Heb je je gmail via Outlook? Zelf ga ik altijd rechtstreeks naar mijn gmail en hotmail (dat nu wel outlook heeft, maar niet hetzelfde is als dat wat op je computer zit) en heb daardoor met mijn mail nooit last als er wat met mijn computer is, ik kan het overal openen en mijn computer kan crashen, maar ik ben nooit wat kwijt. Ik heb gehoord dat het met windows 10 wel via outlook moet….. dat heb ik op deze antieke computer nog niet, als mijn andere laptop gemaakt kan worden zal het daar waarschijnlijk wel op zitten.
  Als je via outlook naar je mail gaat lijk mij dat het in je computer zit, of in elk geval een soortgelijke fout is (van computer of door jou gemaakt), als je rechtstreeks naar je mail gaat kan ik mij niet voorstellen dat het met elkaar te maken heeft.

  Like

 2. Ze zijn er weer, opluchting!
  Ik heb twee gmail-adressen, de concepten zijn gemigreerd van het ene naar het andere account. Op eigen houtje!
  Als er van dementie sprake is zal ik het zelf zijn die niet meer weet aan welke knoppen ze draait.

  (Laat ik maar niet mee spotten…)

  Like

   1. Van wat ik er van heb begrepen gaat het ze gewoon om geld meer niet, ze blokkeren je computer zo dat je negrens meer bij kunt, dan mag je betalen en dan halen ze de blokkade weer weg als je mazzel hebt…

    Like

 3. Bertie ik weet niet of je je gmail laat ‘binnenkomen’ op je pc? Je kunt namelijk ook altijd via internet naar je gmailaccount gaan. Afhankelijk van de instellingen wordt daar dan alles bewaard. Mocht je hebben ingesteld dat alle berichten die eenmaal gedownload zijn automatisch uit je gmail worden verwijderd dan heb je pech. Maar meestal is het zo dat de instellingen zo staan dat op gmail zelf alle berichten ook worden bewaard.

  Like

 4. IK raak geregeld dingen kwijt. Onlangs een compleet hotmail-account dat door een update van Windows ineens Outlook moest zijn geworden, maar niet als mijn hoofdaccount bereikbaar bleef maar compleet verdween. Op mijn Windows-phone verdween de mogelijkheid om te Facebooken. Ook weer door een update, nu weer aan de kant van FB, die door Win niet werd overgenomen. Bij de transfer van Windows 7 naar 10 was ineens mijn YouTubeaccount onbereikbaar. Wat ik ook deed, ik kwam er niet meer in. Dus nieuw account gemaakt en afscheid genomen van de zaken die op het vorige stonden….En zo gaat dat verder. Ik ben een gebruiker, geen programmeur, ik wil daar niet te veel mee van doen hebben. Maar kennelijk moet je een IT-specialist zijn om al die wonderlijke bewegingen te snappen…

  Like

 5. Bij Seniorenweb word je tijdig geïnformeerd over grote veranderingen.
  Maar onverklaarbare verdwijningen blijven een raadsel. Ik neem aan dat ik zelf ergens verkeerd klikte, anders kan ik een paar dingen niet verklaren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.