Alle foto’s en krabbels verdwenen.

Van de een op de andere dag;  alle opnames en schetsjes van vóór eind augustus.
Meteen  bij AGV gekeken en bij McAfee – geen virusmeldingen, alle updates zijn  uitgevoerd, ook die van W10 heb ik  gecheckt.
Het is een raadsel; teksten en formulieren zijn er nog, ook de verhalen en gedichtjes. Die waren kennelijk niet interessant genoeg of juist wel, kwestie van bekijken.  Animaties zijn eveneens blijven staan, wie snapt dat nog?
Van de foto’s is het jammer, er waren veel vakantieplaatjes. Opnames waar ik aan hechtte, aan die van Ierland en Frankrijk in het bijzonder.
Babyplaatjes van mezelf had ik niet maar het is een droeve gedachte dat ik ze had kunnen hebben en nu kwijt zou zijn. Snik.
Bij deze weblog is nog een klein voorraadje, dat is een minilichtpuntje.
Ik moet op een verborgen knop hebben geklikt, dat hoop ik tenminste. In theorie kan hem dan terugvinden.
Stom:  het eeuwigdurende plan om te backuppen hoef ik nu niet meer uit te voeren.

Deze heb ik nog, je ziet dat ik het verdriet voorzag.☻

snik

snik

7 gedachten over “Alle foto’s en krabbels verdwenen.

  1. Oei, dat is niet leuk!!!
    Misschien op een verborgen plek? Toen iemand mijn laptop had nagekeken, had hij mijn foto’s e.d. er weer netjes op teruggezet….. op de D-schijf. Hij had het wel verteld, maar ik wist niet eens dat ik die had en kon de foto’s niet vinden. Dacht dat ik overal gekeken had, maar Edwin opende het zo.
    Soms doe je ongemerkt iets fout, maar echt weg is het niet zo snel….. zelfs al gooi je ze in de prullenbak dan wordt er meestal nog gevraagd of je dat echt wil en als je die prullenbak wil legen moet je dat ook nog eens herhalen. Misschien in een andere map, per ongeluk 2 mappen samengevoegd of zoiets. Ik hoop dat je ze weer vindt! Succes!

    Geliked door 1 persoon

  2. IK sla veel op via externe schijven en dat geeft een iets plezieriger gevoel. Maar in de afgelopen drie weken raakte ik een van mijn hotmail-adressen kwijt door een update van Windows waardoor dat alleen via Outlook werkt (geen idee hoe dat op te lossen) en ineens doet Facebook het niet meer op mijn Windows-smartphone door een update bij Facebook die Windows niet overneemt… En zo klooien we maar door…

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.