prijs

Deze week gewonnen

Boekenbon van € 25 met het Volkskrant cryptogram.

Nog eentje van € 25 met een Jaspers’ cryptogram.
Tegoedbon van € 7,50 te besteden bij een warme bakker. Van de postcodeloterij.

Ik loop op wolken, fladder van kamer naar keuken, weet niet wat te doen, verzin een nieuwe auto, grasmaaier, afwasborstel, luxe mosterd, schoenen, jaarvoorraad kroketten en kom tot bezinning.
De bonnen gaan bij de twee andere die er al enige maanden liggen, boeken kopen doe ik niet gauw. Daar moet ik lang over nadenken.
Over de Warme Bakker beraad ik me nog. Ik ken er niet één die ik appetijtelijk genoeg vind maar hoop op een goed product,  het zal om iets héél lekkers moeten gaan.  Broodje kaas, jammie.

14 gedachten over “Deze week gewonnen

 1. Heerlijk zo’n week!!
  Altijd leuk om iets te winnen en dan 3 keer in de week is helemaal geweldig.
  Je vind vast wel wat leuks voor de boekenbonnen en je kan ze ook gebruiken om een boek voor iemand anders te kopen….. ik neem aan dat het pasjes zijn, dus het hoeft dan ook niet in één keer op. Bij de boekwinkel hier doen (of deden??) ze nooit moeilijk en mocht ik er ook wat anders voor kopen, ze hebben daar veel leuke dingetjes die ook als cadeautje leuk zijn, dus ik maak wel eens een combinatie: Boek voor mijzelf, leuke sleutelhanger voor die, mooie pen voor een ander en nog een tijdschrift….. helemaal tevreden dan.
  Ook bij de warme bakker vind je wel iets…..al is het iets onbenulligs dat veel te duur is, maar hij zal gebruikt worden!!! Die bonnen zijn vaak minder lang geldig en even opletten welke bakkers er aan meewerken.
  Toen we hier bonnen kregen van V&D van de postcodeloterij zeiden veel mensen “Maar daar kom ik nooit” Ik kocht er ook niet vaak iets, omdat ik veel dingen toch te duur vond en kleding mij daar niet paste, maar de bonnen gingen op… ik zei “Desnoods koop ik er printerpapier voor!”

  Geliked door 1 persoon

  1. Voorheen kon ik kiezen uit alles wat de boekenwinkel bood, nu niet meer. Hij ruilt ze alleen in voor leeswerk. Voorheen kocht ik wel eens bundeltjes, best leuk maar ik vind ze de prijs niet waard. Je hebt ze in een half uurtje uit.
   Ik spaar tot ik een boek vind dat ik ecgt en per se wil hebben, bij Bol wellicht.

   Like

  1. Bij de spullen van onze ouders lag een flink aantal cadeubonnen, bloemen, drank, boeken, you name it. De meeste waren verlopen, een enkele winkeliers was zo aardig om ze in te wisselen.
   Eerste winst maar voor wie eigenlijk? De uitgever of de winkelier?

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.