vervolgverhaal

Verliefde buurman l

Hij blijft me volgen

Daar stonden we dan, hij met een innemend lachje, ik geïrriteerd door datzelfde lachje.
‘Sorry Frank, ik heb geen tijd. Geen interesse ook.’  Ik probeerde om hem heen te lopen waarop hij  pal voor het karretje ging staan.
‘Kom op, verdriet duurt niet eeuwig, je kunt toch wel éven naar me luisteren? Ik weet zeker dat we….’
‘Nee. Ga alsjeblieft opzij!’
‘…. een goed stel vormen, jij en ik.’ Hij praatte gewoon door.

Frank was een vroegere buurman die me al jaren aanbad en dat zo overduidelijk liet merken dat we  afwisselend om hem lachten en ons dood ergerden.
Na een verhuizing zagen we hem niet vaak meer; helaas, zodra hij ontdekte dat we uit elkaar  waren en ik op mezelf woonde zocht hij me en trof me meestal in de supermarkt, wetende dat ik vaak boodschappen doe. Drie kinderen eten nogal wat.
Hij gedroeg zich fatsoenlijk zij het volhardend in zijn verliefdheid die, zo bleek, onverminderd sterk was. Hij probeerde me bij elke ontmoeting over te halen een afspraak met hem te maken en drong drammerig aan.
Deze keer was hij erger dan ooit.

©Bertie
wordt vervolgd

13 gedachten over “Verliefde buurman l

 1. Hihihi….zo’n drammerige buurman had ik ook….. hij had een vriendin, maar wilde mij er graag bij hebben. Nog jaren later (toen hij al ergens anders woonde),als ik hem tegenkwam met inmiddels een andere vriendin, vroeg hij mij in het voorbijgaan: “Alleen?” Ja, ik was nog steeds alleen, maar had geen enkele behoefte aan deze Italiaanse voormalige buurman.

  Geliked door 1 persoon

   1. Hihihi… nooit aan gedacht…. bij de meeste mannen lukt mij dat ook niet….ik kan er niet bij, maar deze man was klein…. volgens Edwin kleiner dan ik ben….. hij wilde mijn broeken wel verkorten, hij was het gewend en vond dat ik het niet netjes deed hahaha…. daar ben ik ook niet op ingegaan. Hij leeft niet meer, dus het is over.

    Like

 2. Ik ben als ouwe taart alleen nog aantrekkelijk voor mannen die gezellig langskomen om klusjes te doen, hart uit te storten en lekker te eten. dit gevoegd bij drie zonen maakt dat ik nooit een beroep hoef te doen op dure professional

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.