Bang voor 1 april?

Advertenties

22 gedachtes over “Bang voor 1 april?

 1. Ze nemen je in het ootje Bertie, moet je vast een dag extra betalen. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  Liked by 1 persoon

  1. Eugene en de geschiedenis van het molotov cocktail. Ik heb het beschreven staan in de ‘Velvet’. Een ietwat links georiënteerd blaadje, een vriendenproject waaraan ik ook meewerkte en dat maar één maal mocht verschijnen. Maar met een artikel door en over RAF-NL, onze eigen Gooise linkse radicalen. Oftewel Eugene en een niet nader te noemen vriend. Wil je een kopie?

   Liked by 1 persoon

   1. Aaaaaaaahhhhhhhhh Coooool!!! Heb JIJ dat verhaal/blaadje nog….???? Jaaaaaaa, héél graag een kopie @Bloggersterk !! 🙂 Als huisgenoten dachten we aanvankelijk dat het een sterk verhaal was… Tot… (langzaamaan echte bewijzen verschenen.. ;-)) Onze (droeve, gekke) Held komt ook nu nog vaak tot leven in verhalen op verjaardagsfeestjes.

    En in Bertie’s TV-Gids dus 😉

    Liked by 3 people

    1. Yip 🙂 Ik heb ‘m nog en zelfs een recensie uit waarschijnlijk de Gooi- en Eemlander. Ik ga ‘m vanavond scannen voor je, moet even kijken hoe. Ik heb geen PDF creator meer, dus dat wordt waarschijnlijk per pagina. Je mailadres staat op je site neem ik aan?

     Liked by 3 people

     1. Wat een *geweldig grappig* interview, @Bloggersterk! Driewerf Thnx!!

      Het werpt onbedoeld ook licht op de huidige terreur-jongeren-crisis. Een deel van die sympatisanten zal een paar jaar later ook “gewoon stukjes zitten te tikken voor een TV-gids.” Als je ze een tweede kans geeft om zich nog verder te ontwikkelen en ze niet hun complete leven ontneemt omdat ze als 17-jarige foute, doorgedraafde idealismen hebben gepropageerd. Maargoed, dan moet het wel blijven bij ‘kleine vergrijpen.’

      Wat een geestig toeval dat ik je scans zomaar lees naar aanleiding van een kiekje van Berties TV-gids! Thnxxxxx ook Bertie!! 😀

      Liked by 1 persoon

 2. Van Eugene wist ik niets dan zijn naam, vond dit alleen goede humor. Maar leuk dat gelijkgestemde zielen elkaar tegenkomen.
  Wat raak je toch verstoken van veel dingen als je zo ver van de bewoonde wereld woont ☺

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s