Vakantiereclame en dromen

Fietsvakantie.
Midweek in mooiste regio van Nederland.

En meer.
Ondanks nee-nee-sticker, bel-me-niet-register en adblock bereiken deze advertenties je toch. Ingevouwen in de krant of als extraatje  bij een internet krantenabonnement krijg je deze informatie. Precies zoals  de reclame in je brievenbus.
Graag zou ik ze allemaal verzilveren maar mijn budget laat het niet toe.
Best jammer.
Een avontuurlijke tocht door woeste bergen en bossen, wie wil dat niet.
Dromen echter zijn gratis.
Dus geef ik me over aan fantasietjes waarin een filmisch paar (man en ik) de Mont Ventoux beklimt of dwars door Australië spoort,  en passant schapen en kangoeroes temmend.
Wol en konijnen beoordelend, spannend!
Maar ja.
Een dergelijke gedachtegang  vergt veel energie en het uitrusten naderhand is dan ook hard nodig.
Hangend op een keukenstoel kom ik bij zinnen, opgelucht.
Ik blijf toch maar thuis

8 gedachtes over “Vakantiereclame en dromen

 1. In je dromen kan je overal naartoe, heerlijk!!! Ik ben een echte dagdromer en heel vaak ben ik in mijn dagdromen een geweldig huis aan het ontwerpen……de jackpot in de staatsloterij plus de postcodeloterij zijn waarschijnlijk niet genoeg om die droom waar te maken (er moet ook een potje voor onderhoud overblijven!), maar het dromen erover is misschien nog wel mooier dan het huis zelf……..in gedachten “repeteer” is ook vaak gesprekken waarbij ik dan natuurlijk sublieme antwoorden geef…. als dat gesprek er echt komt verloopt het altijd anders…. ik verwacht bijv. een hoop gezeur en het wordt een prettig gesprek, waarbij ik mijn sublieme antwoorden niet nodig heb.
  Ik droom dus heel wat af……

  Geliked door 1 persoon

 2. Die Ventoux heb ik gedaan haha…als ‘rokende renner’ destijds nog, met rookpauzes zonder keukenstoel. Het duurde even voor ik aan de top was, maar ik had het niet willen missen. Wat nog meer? Kangoeroes, schapen en konijnen in Down Under….staan nu in mijn emmerlijst: je hoort nog!

  Geliked door 1 persoon

 3. De dromen van vroeger maakten plaats voor het weten en ervaren van later en nu. Goh wat kon ik soms wegdromen als ik plekken hoorde voorbij komen als ‘Dusseldorf’, Londen of New York. Of als het ging om de Alpen, het zonnige zuiden of het hoge Noorden. Ik ben er allemaal geweest en heb nu wel eens een gevoel van ‘daar zou ik nog wel eens….’. Maar moet wel praktisch en haalbaar zijn. En zodra dit dan niet zo is bedenk ik me dat ik er al eens geweest ben….ach, dan valt er niet heen gaan best mee…toch?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.