mannen

Criminele mannen


Voorop gesteld: alle aanrandingen, verkrachtingen, ook seksuele intimidatie, keur ik af. Het is vreselijk. Wat er gebeurt onder het mom van religie en cultuur is puur crimineel, met die smoes hoeft niemand aan te komen. Het is dubbel crimineel omdat de daders het leven van hun mede-emigranten eveneens kapotmaken.

Maar doen alsof speciaal Islamieten zo zijn is een gemeen sprookje.
Ik ben Nederlandse, in Nederland opgegroeid  en al vanaf mijn kindertijd heb ik weet van vieze mannen. Zodra je kind af was -en soms eerder- maakte je mee  dat je werd aangeraakt, betast, geknepen en als je niet oppaste, meegetrokken naar donkere hoeken of achter de bosjes.

We wisten allemaal welke soort je moest vermijden, soms in eigen kring, vaak iemand in de omgeving. Door de betreffende vuilakken werd dit gedrag met luchtige geintjes afgedaan, menig meisje kreeg te horen ‘je zult het er wel naar gemaakt hebben’.

Waren wij dan oversekste meiden en vrouwen?

Nee.
Maar de jongens en mannen die te kijk werden gezet of hun zin niet kregen maakten dat er wèl van, zelfs probeerden ze een onwillig meisje zwart te maken door over hun ‘heldendaden’ te pochen in vriendenkring.
Kortom, je diende op je hoede te zijn,  één keer te-boos-worden en je ‘kreeg een beurt’, een smerige en populaire term bij een bepaald slag.
Het was een gegeven dat je niet op prijs stelde maar waarvan je gewoon wist dat het bestond. En nog steeds, vermoed ik. Je liet je plezier er niet door vergallen, opletten was een tweede natuur; je begreep dat er ook fatsoenlijke jongens en mannen bestonden.
Let wel, het waren/zijn stuk voor stuk gewone, blanke, Nederlandse mannen.
Gaan we nu alle Nederlandse mannen en jongens betichten van vuilakkerij? (ik heb meisjes gekend die dit inderdaad zo zagen en niet één man meer vertrouwden)
Noemen we de Nederlanders ‘gevaarlijk volk waarvoor we op onze hoede moeten zijn’?
Dienen ze uit andere landen geweerd worden?
Weren we groepen hormoonvolle pubers en jonge mannen van de campings en discotheken?
We zouden en bloc verontwaardigd zijn.

6 gedachten over “Criminele mannen

 1. Ik ben het helemaal met je eens!!!!
  Hoe erg het ook is, ik ga er nog steeds van uit dat de meeste mannen niet zo zijn, of ze Nederlander zijn of Syriër, Christen of Islamiet, wit, zwart of pimpelpaars of wat dank ook….. overal heb je rotte appels tussen!
  De viezeriken…. ik herinner er mij een paar……. de enige keer dat ik liftte toen er geen bus bleek te komen bleek ik (16 jaar) een viezerik te treffen…. met een paraplu hield ik hem op afstand en ik trapte hem in zijn zij, hij zat achter het stuur en kon zo niet veel doen….. ik heb zijn autonummer onthouden en hij is later door de politie bezocht….. hij schijnt geroepen te hebben dat ik een rotmeid was. Prima, zo iemand mag mij een rotmeid vinden!!!!
  En de man op mijn werk die altijd een groepje schoolkinderen bracht, hij kreeg altijd koffie van mij…. tot hij een keer neuriënd achter mij ging staan ….tegen mij aan… de griezel heeft nooit meer koffie van mij gehad.
  Mijn oom nam mij wel eens een dagje mee uit, maar een keer had hij de buurman meegenomen, scheen een aardige man te zijn…. ik had een andere mening! Toen oom even iets ging halen wilde buurman mij zoenen en hij vond dat dat best kon. Ik vond van niet en dreigde mijn oom alles te vertellen…..hij was eerst niet onder de indruk, maar na een tijdje stopte hij zijn pogingen….. ik heb het nooit verteld, het was zo’n aardige en rustige man, ze zouden vast gedacht hebben dat ik overdreef en bovendien wilde ik geen burenruzie veroorzaken…… hij is nooit meer mee geweest!
  De laatste was moeilijker, maar ik weet zeker dat de omhelzing die ik eens van schoonpa kreeg niet goed zat….. het was TE. De grens ligt bij een wildvreemde natuurlijk wat duidelijker en als ik wat gezegd had dan zou hij allerlei redenen aandragen voor zijn onschuld, maar echt, het voelde niet goed….. het duurde ook te lang en om te ontkomen vroeg ik of hij nog koffie wilde….. “Nee, alleen zo blijven zitten”….. brrrrr….. ik worstelde mij los en verkondigde dat ik zelf wel wat wilde drinken. Daarna was ik een tijdje niet thuis als hij langs kwam. Pas jaren later (toen hij niet meer leefde) hoorde ik dat hij met een buurvrouw ook zoiets geprobeerd had.
  Dit waren allemaal blanke Nederlanders en van Islam en andere ‘vreemde’ geloven had ik toen nog nauwelijks gehoord, ik wist dat het bestond, maar die woonden naar mijn idee allemaal heel ver weg.
  Cultuur, geloof, geboorteland…… het maakt niet uit, overal zijn enge mannen….. mogelijk zijn er bij de ene groep wat meer dan bij de andere, dat weet ik niet, maar ik ben er nog steeds van overtuigd dat de meesten niet vunzig zijn!

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat bedoel ik maar Ans. Dat zijn nare ervaringen die we allemaal kennen.
  Religies hebben vaak een verwrongen mening over de man-vrouwverhouding, toch weten gelovigen drommels goed wat verboden is.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik denk dat iedere vrouw dingen heeft meegemaakt met mannen, waarvan ze niet gediend waren. Ik dus ook. Vroeger waren we veel minder assertief en openheid was er ook niet echt. Het jachtinstinct zit in iedere man en heeft ongetwijfeld iets te maken met ‘het belang van het voortbestaan’… Feit is dat veel mannen zich niet kunnen beheersen, vinden dat ze recht hebben op .., en hoe primitiever ze zijn, hoe minder zelfbeheersing en hoe minder inlevingsvermogen. Die mannen zijn er onder Europeanen en onder Afrikanen onder Aziaten. De cultuur van een land, of het geloof, of beiden, voedt of remt het gedrag van die mannen.
  Als er ergens iets gebeurt heeft natuurlijk altijd een ander het gedaan. Dat doet óns volk niet!
  Ik weet het niet, maar het vele geklets rond de vluchtelingen, het podium dat wordt gegeven aan randdebielen met hun grote bek, het logisch gevolg daarop van de politiek correcte uitspraken en acties, het schiet alle kanten op en gaat voorbij aan de nood van de echte vluchteling.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.