Een etmaal zonder internet….

… en ik heb het overleefd.
Tijdens een vakantie gaat dat makkelijk, je taalt er niet naar.
Thuis is dat een heel andere ervaring; je gaat zo idealiseren hè, alsof het een heel speciale wondere wereld is waar je niet meer bijhoort. 🙂
Gelukkig waren er de boeken en daarna bezoek.

11 gedachten over “Een etmaal zonder internet….

  1. Het was overmacht: de laptop liet het er bij zitten. Of de provider, misschien een fout programmaatje en wie weet wat ik zelf heb verprutst.
    Tijdens een spelletje viel de verbinding uit en herstelde zich niet meer ondanks mijn aandringen. Zelfs een extra av-scan heb ik laten draaien. Zinloos.
    En opeens (beetje laat) herinnerde ik me de ouderwetse redding: stekker eruit, 20 seconden wachten — stekker er weer in, ’n paar minuten wachten. Opstarten.
    Het hielp ook nog. 😉

    Geliked door 2 people

    1. Dat gaat voor veel dingen op. Als je smartphone ineens raar doet of je iPad, de tv of een ander ingewikkeld apparaat, helemaal uitzetten, even wachten, en weer aan. Ik vergeet het ook nog steeds regelmatig en schiet eerst in de stress, en denk dan: uit en weer aan! (Konden we onszelf maar eens uit en weer aanzetten hè? 🙂 )

      Geliked door 1 persoon

  2. Pretgebruik is best lastig om te missen. Pas als het er op aankomt en je echt je telefoon nodig hebt om iets op te zoeken of zo, wat op dat moment dringend is, en je hebt geen internet of de accu van het ding zelf is leeg….pas dan mis je het echt……

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.